martes, 31 de enero de 2017

ELS CARRERS SERAN SEMPRE NOSTRES - FESTA ANTIFEIXISTA A ALACANT (11/02/2017)

 
Companyes i companys, des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant tenim el plaer de convidar-vos a la festa que realitzarem el proper 11 de febrer a partir de les 22 hores en el carrer Pintor Murillo, 37 d'Alacant.

Com a les nostres anteriors festes us assegurem un ambient immillorable, lliure d'agressions sexistes i de qualsevol altre tipus, en el qual estem segurs que estrenyerem llaços per a les següents lluites que ens espera el capitalisme i el seu gosset faldero, el feixisme.

La necessitat de l'autofinançament del nostre col·lectiu és clau per continuar amb el nostre treball diari als barris obrers i populars d'Alacant. En un moment en el qual la crisi del capitalisme se segueix aguditzant, en el qual la cerca del major benefici possible per a la banca i les grans empreses és l'objectiu primordial, qualsevol reducte de resistència va a ser reprimit amb duresa, no solament amb “pals”, si no amb multes i altres reprimendas econòmiques que ens suposen grans esforços.

Per tot això, volem tornar a convidar-vos a la nostra festa “ELS CARRES SERAN SEMPRE NOSTRES”, i per descomptat fer una crida a l'organització en el nostre col·lectiu per començar a plantar cara als que ens tenen esperada una vida de pobresa i misèria.

ALACANT, AHIR, AVUI I SEMPRE ANTIFEIXISTA!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compañeras y compañeros, desde el Col·lectiu Antifeixista d'Alacant tenemos el placer de invitaros a la fiesta que realizaremos el próximo 11 de febrero a partir de las 22 horas en la calle Pintor Murillo, 37 de Alicante.

Como en nuestras anteriores fiestas os aseguramos un ambiente inmejorable, libre de agresiones sexistas y de cualquier otro tipo, en el que estamos seguros que estrecharemos lazos para las siguientes luchas que nos aguarda el capitalismo y su perrito faldero, el fascismo.

La necesidad de la autofinanciación de nuestro colectivo es clave para continuar con nuestro trabajo diario en los barrios obreros y populares de Alicante. En un momento en el que la crisis del capitalismo se sigue agudizando, en el que la búsqueda del mayor beneficio posible para la banca y las grandes empresas es el objetivo primordial, cualquier reducto de resistencia va a ser reprimido con dureza, no solamente con “palos”, si no con multas y demás reprimendas económicas que nos suponen grandes esfuerzos.

Por todo ello, queremos volver a invitaros a nuestra fiesta “ELS CARRES SERAN SEMPRE NOSTRES”, y por supuesto hacer un llamamiento a la organización en nuestro colectivo para empezar a plantar cara a quienes nos tienen aguardada una vida de pobreza y miseria.
 
ALACANT, AYER, HOY Y SIEMPRE ANTIFASCISTA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM