miércoles, 19 de noviembre de 2014

Concentració en solidaritat amb els antifeixistes agredits a Elda i contra la impunitat feixista a Elx - ALACANT

  
Concentració: divendres 21 de novembre
19:00h Escales del Mercat Central (Alacant)

Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant i l’organització juvenil Arran, volem denunciar dos fets concrets però no aïllats que han tingut lloc durant les últimes setmanes:

En primer lloc, denunciem les agressions patides per dos joves antifeixistes a mans d’un grup de 20 feixistes la matinada del 8 de novembre a Elda. Els agressors van utilitzar bats de beisbol i gas lacrimògen, arribant a amenaçar amb un arma de foc a les víctimes, les quals van haver de ser traslladades a l’hospital.

I en segon lloc, volem denunciar també la concentració racista que va tindre lloc a Elx el passat cap de setmana. Aquest és un altre exemple de la permissivitat que donen les autoritats a les organitzacions feixistes al permetre aquesta concentració de contingut obertament racista i xenòfob. A més, cal destacar també la complicitat dels cossos repressius, que van blindar la concentració contra qualsevol resposta antifeixista a aquesta concentració.

Per a nosaltres, cap de les agressions patides a les nostres comarques o a qualsevol altre lloc, ni la complicitat de les institucions amb el feixisme responen a fets casuals. Si les organitzacions feixistes poden actuar impunement als nostres pobles i carrers és gràcies a la complicitat tant de l'Estat, com del seu aparell repressor. La permissivitat davant del feixisme té un objectiu molt clar: tractar de paralitzar als centenars de persones que a barris, pobles i ciutats s'organitzen per donar resposta a un sistema que només ensofereix misèria i precarietat.

És per això que estarem davant del Mercat Central d’Alacant per denunciar la impunitat de la que gaudeixen els feixistes i per evidenciar la complicitat dels governs i de la policia amb aquestos. Complicitat que s’ha materialitzat també amb la recent legalització del partit nazi Alba Daurada a la ciutatd’Alcoi i amb les continues detencions de joves per expressar les seues opinions a les xarxes socials. Mentre que ni el racisme, ni el masclime, ni el feixisme, ni l'homofòbia reben cap tipus de condemna, qualsevol discrepància real amb aquesta falsa democràcia és immediatament silenciada per la repressió.
Tots aquestos fetshan de servir-nos d'advertència per desemmascarar aquestes expressions d'odi irracional. No deixarem de denunciar el caràcter feixista i racista de candidatures com La España en Marcha i de sindicats estudiantils al servei del poder com Respuesta Estudiantil. A tots ells, un avís molt clar: Alacant ja ha activat la seua Alerta Antifeixista i NO PASSARAN!

Així doncs, les organitzacions hui convocants anunciem la nostra voluntat d'actuar colze a colze i de manera unitària per combatre la cara més fosca del capitalisme. La solidaritat, la recuperació de la nostra memòria històrica, l'organització, la mobilització i la lluita al carrer seran les úniques ferramentes que ens permetran frenar l'avanç del feixisme. Ni a Elda, ni a Elx, ni enlloc!


Concentració: divendres 21 de novembre
19:00h Escales del Mercat Central (Alacant)
 
Feixisme mai més!
NO PASSARAN!
VISCA LA LLUITA ANTIFEIXISTA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM