domingo, 27 de septiembre de 2015

FORA NAZIS DE SANT VICENT DEL RASPEIG!

El nostre activisme és de carrer i per això tornem a eixir pels nostres barris per informar de la situació que viu Sant Vicent del Raspeig amb la recent fundació del partit d'ultradreta España 2000 al poble.

A continuació vos mostrem el missatge d'alerta que enviem a la població durant tot el matí del dissabte 26 de setembre repartint centenars d'octavetes informatives amb el següent missatge:

ESTIMATS/ESTIMADES VEÏNS/VEÏNES:

Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la situació d'un hostal (Casa Antonio) situat al carrer Lillo Juan. Aquest va ser utilitzat per un partit d'ideologia d'ultradreta (España 2000) el passat 12 de setembre.

Darrere d'aquest nom es trobem violents grups que tenen una clara inclinació cap a la ideologia nazi/feixista, tenint relació directa amb diverses agressions.

El seu president José Luis Roberto Navarro "El Cojo", amo de l'empresa de seguretat "Levantina" i secretari general de clubs nocturns, utilitza les seves empreses per finançar el seu partit.

Dit això, tan sols ens queda dir-los que sabent que tipus d'individus freqüenten els nostres carrers i barris, els rebutgeu com es mereixen.

PER UNA LLUITA CONTRA EL FEIXISME, RACISME, SEXISME I HOMOFÒBIA!PER UN POBLE OBRER, POPULAR I ANTIFEIXISTA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM