lunes, 8 de diciembre de 2014

[COMUNICAT I ACCIÓ] 6 de Desembre: No a la Constitució espanyola

El passat dia 6 de desembre, és el dia en que les autoritats espanyoles fan homenatge a l’actual Constitució, la de 1978.

Aquesta constitució només va ser un element més d’eixa falsa Transició que la burgesia i les seves titelles van dur a terme per a netejar la imatge de les institucions franquistes. Com ja sabem, les oligarquies espanyoles van conservar el seu poder i els seus privilegis, perpetuant-se així sota el Règim del 78. Parlem exactament del mateix règim que va reprimir durant anys a punta de fusell qualsevol mostra d’oposició i que ha permés tants assassinats i tortures en presons i comissaries.

Eixa suposada “transició a la democràcia” només va servir per a perpetuar aquest sistema de dominació capitalista i patriarcal, sense mostrar eixe terrorisme obert que suposa el feixisme.

Com a resposta a aquesta Constitució imposada per la força, des del Colectiu Antifeixista d'Alacant i Arran l'Alacantí, hem decidit sabotejar els noms d’alguns carrers, avingudes i places dedicades a assassins, als dies relacionats amb l’imperialisme espanyol, al feixisme o fins i tot a agrupacions col·laboracionistes amb l’Alemanya nazi enviades des de l’Estat.

Des d’ací fem una crida a l’organització antifeixista perquè només coordinant els nostres esforços podrem fer caure aquest règim.

¡FORA LA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA!
¡VISCA LA LLUITA ANTIFEIXISTA!

 Militar golpista. Va participar en l'intent de sublevació a la ciutat d'Alacant.

 Alcalá Galiano: sublevat falangista.

 30 de març: dia en que les tropes franquistes van ocupar la ciutat de València el 1939.

 Valero Bermejo: va recolçar el colp d'Estat feixista.

 García Morato: reconegut aviador franquista.

Tinent Robles: militar golpista. Va participar en l'intent de sublevació a la ciutat d'Alacant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM