lunes, 14 de julio de 2014

Concentració en homenatge a Carlo Giuliani - Alacant -


20 de juliol de 2001:

Ho recordarem com el trist dia en què un policia italià va disparar la seua pistola a sang freda, acabant amb la vida d'un jove activista cridat Carlo Giuliani a la contracumbre del G8 a Gènova.

Este tràgic succés no ho oblidem en dies com hui, en els que la repressió policial creix contínuament, arribant a punts com els disturbis del 22M a Madrid, on un policia feia el gest d'agafar la seua pistola. Davant d'este creixement de la violència per part de l'Estat, només ens queda organitzar-nos en col·lectius antifeixistes i anticapitalistes per a combatre'ls.

També aprofitem esta ocasió per a recordar la situació d'Ucraïna. Solidaridarnos amb els antifeixistes que estan resistint enfront de les tropes feixistes que torturen i assassinen a tots aquells que no els recolzen.
S'ha demanat suport a les brigades internacionals, la qual cosa demostra la dimensió del conflicte. Per tant, els antifeixistes ens trobem en el deure d'informar sobre la situació actual, fora de les mentides que compten els mitjans d'informació capitalistes.

¡Carlo, ni oblit ni perdó!
¡No més morts a les mans del feixisme, ni a Itàlia ni a Ucraïna!

Concentració en homenatge a Carlo Giuliani
Divendres 18 de Juliol a les 20:00h 
 Mercat Central, Alacant

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 de Julio de 2001: 

Lo recordaremos como el triste día en el que un policía italiano disparó su pistola a sangre fría, acabando con la vida de un joven activista llamado Carlo Giuliani en la contracumbre del G8 en Génova.

Este trágico suceso no lo olvidamos en días como hoy, en los que la represión policial crece continuamente, llegando a puntos como los disturbios del 22M en Madrid, donde un policía amagó con coger su pistola. Ante este crecimiento de la violencia por parte del Estado, solo nos queda organizarnos en colectivos antifascistas y anticapitalistas para combatirles.

También aprovechamos esta ocasión para recordar la situación de Ucrania. Solidaridarnos con lxs antifascistas que están resistiendo frente a las tropas fascistas que torturan y asesinan a todxs aquellxs que no les apoyan.
Se ha pedido apoyo a las brigadas internacionales, lo cual demuestra la dimensión del conflicto. Por lo tanto, lxs antifascistas nos encontramos en el deber de informar sobre la situación actual, fuera de las mentiras que cuentan los medios de información capitalistas. 

¡Carlo, ni olvido ni perdón!
¡No más muertes a manos del fascismo, ni en Italia ni en Ucrania! 
  
Concentración en homenaje a Carlo Giuliani
Viernes 18 de Julio a las 20:00h
Mercado Central, Alicante

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM