martes, 24 de junio de 2014

24 Juny - Suport per a Francesca a Elx"El passat 8 de Maig en el transcurs de la manifestació de La Vaga Estudiantil a Elx, Francesca va ser detinguda i acusada d'un delicte contra l'orde públic, que pot suposar una pena de fins a 4 anys de presó.

Hui dimarts 24 de Juny a les 11:00h s'ha presentat en els jutjats d'Elx per a declarar. Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant recolzem qualsevol crida per a solidaritzar-se per qui lluita per l'educació."

¡No més presxs polítics! 
¡No més muntatges policials!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"El pasado 8 de Mayo en el transcurso de la manifestación de la Huelga Estudiantil en Elche, Francesca fue detenida y acusada de un delito contra el orden público, que puede suponer una pena de hasta 4 años de prisión.

Hoy martes 24 de Junio a las 11:00h se ha presentado en los juzgados de Elche para declarar. Desde el Col·lectiu Antifeixista d'Alacant apoyamos cualquier llamamiento para solidarizarse por quien lucha por la educación."

No más presxs políticxs!
¡No más montajes policiales!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM