viernes, 16 de enero de 2015

CONCENTRACIÓ per la llibertat d'Alfon - ALACANT -


Alfon, veí de Vallecas, va ser detingut durant la vaga general del 14 de novembre de 2012 acusat, falsament, de tinença d'explosius.

Va ser empresonat durant dos mesos en règim F.I.E.S, un règim d'aïllament dins de la presó. El 9 de gener de 2013 va ser posat en llibertat a espera de judici davall una petició de cinc anys i mig de presó.

El passat 25 de novembre va tenir lloc el judici en el qual va quedar demostrat el muntatge policial al que s'ha vist sotmès el nostre company, judici replet d'incongruències, sense proves objectives que demostraren l'acusació, centrant-se principalment en preguntes referides a la seva ideologia i vida personal.

Finalment Alfon, jove de 23 anys, ha estat condemnat a 4 anys de presó. Ha estat utilitzat com un "cap de turc", doncs aquesta sentència és un avís a tots aquells que lluiten per acabar amb la terrible situació en la qual es troba la societat, com un advertiment per tots aquells que s'atreveixin a rebel·lar-se i no assumir la, cada vegada major, esclavitud a la qual ens tenen sotmesos a tots els treballadors.

Dit això, ens sobren motius per a eixir al carrer i donar la cara contra la repressió a la qual estem sotmesos i sotmeses.

¡No més muntatges policials! ¡Alfon llibertat!

CONCENTRACIÓ: DIVENDRES 23 DE GENER A LES 20:00H 
PLAÇA PIO XII (ALACANT)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alfon, vecino de Vallecas, fue detenido durante la huelga general del 14 de noviembre de 2012 acusado, falsamente, de tenencia de explosivos.

Fue encarcelado durante dos meses en régimen F.I.E.S, un régimen de aislamiento dentro de la prisión. El 9 de enero de 2013 fue puesto en libertad a espera de juicio bajo una petición de cinco años y medio de cárcel.

El pasado 25 de noviembre tuvo lugar el juicio en el que quedó demostrado el montaje policial al que se ha visto sometido nuestro compañero, juicio repleto de incongruencias, sin pruebas objetivas que demostrasen la acusación, centrándose principalmente en preguntas referidas a su ideología y vida personal.

Finalmente Alfon, joven de 23 años, ha sido condenado a 4 años de cárcel. Ha sido utilizado como un 'cabeza de turco', pues esta sentencia es un aviso a todos aquellos que luchan por acabar con la terrible situación en la que se encuentra la sociedad, como una advertencia para todos aquellos que se atrevan a rebelarse y no asumir la, cada vez mayor, esclavitud a la que nos tienen sometidos a todos los trabajadores.

Dicho esto, nos sobran motivos para salir a la calle y dar la cara contra la represión a la que estamos sometidxs.

¡No más montajes policiales! ¡Alfon libertad!

CONCENTRACIÓN: VIERNES 23 DE ENERO A LAS 20:00H
PLAZA PIO XII (ALICANTE)

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM