domingo, 30 de noviembre de 2014

Nuevo material - PEGATINAS


Ya está disponible la última tirada de pegatinas (dos modelos). Para conseguirlas ponte en contacto con nosotrxs por privado (facebook/twitter) o manda un correo a: antifeixistesalacant@gmail.com

Hay de sobra para decorar nuestras calles y barrios.

¡Sigamos demostrando quien manda en ellos!

jueves, 20 de noviembre de 2014

Concentració en solidaritat antifeixista (divendres 21 de novembre) Alacant - DENEGADA PER LA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN


Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant vos informem de que la concentració que convoquem amb l’organització juvenil Arran per aquest pròxim divendres 21, ha sigut DENEGADA PER LA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN, argumentant-se en que el motiu de la convocatòria no era prou urgent perquè concediren el permís.

Aquesta convocatòria era en solidaritat amb els companys antifeixistes agredits la matinada del passat 9 de novembre a Elda i contra la impunitat que va tindre el passat 15 de novembre el "feixisme alacantí", quan se li va concedir permís per a la seua concentració xenòfoba. 

Com sempre l'Estat i els seus gossos deixen clar els que són els seus aliats i els que els seus enemics, reprimint una vegada més el moviment antifeixista i no permetent la seua justa protesta enfront del creixement de grups d'ideologia feixista a la nostra província.

miércoles, 19 de noviembre de 2014

Concentració en solidaritat amb els antifeixistes agredits a Elda i contra la impunitat feixista a Elx - ALACANT

  
Concentració: divendres 21 de novembre
19:00h Escales del Mercat Central (Alacant)

Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant i l’organització juvenil Arran, volem denunciar dos fets concrets però no aïllats que han tingut lloc durant les últimes setmanes:

En primer lloc, denunciem les agressions patides per dos joves antifeixistes a mans d’un grup de 20 feixistes la matinada del 8 de novembre a Elda. Els agressors van utilitzar bats de beisbol i gas lacrimògen, arribant a amenaçar amb un arma de foc a les víctimes, les quals van haver de ser traslladades a l’hospital.

I en segon lloc, volem denunciar també la concentració racista que va tindre lloc a Elx el passat cap de setmana. Aquest és un altre exemple de la permissivitat que donen les autoritats a les organitzacions feixistes al permetre aquesta concentració de contingut obertament racista i xenòfob. A més, cal destacar també la complicitat dels cossos repressius, que van blindar la concentració contra qualsevol resposta antifeixista a aquesta concentració.

Per a nosaltres, cap de les agressions patides a les nostres comarques o a qualsevol altre lloc, ni la complicitat de les institucions amb el feixisme responen a fets casuals. Si les organitzacions feixistes poden actuar impunement als nostres pobles i carrers és gràcies a la complicitat tant de l'Estat, com del seu aparell repressor. La permissivitat davant del feixisme té un objectiu molt clar: tractar de paralitzar als centenars de persones que a barris, pobles i ciutats s'organitzen per donar resposta a un sistema que només ensofereix misèria i precarietat.

És per això que estarem davant del Mercat Central d’Alacant per denunciar la impunitat de la que gaudeixen els feixistes i per evidenciar la complicitat dels governs i de la policia amb aquestos. Complicitat que s’ha materialitzat també amb la recent legalització del partit nazi Alba Daurada a la ciutatd’Alcoi i amb les continues detencions de joves per expressar les seues opinions a les xarxes socials. Mentre que ni el racisme, ni el masclime, ni el feixisme, ni l'homofòbia reben cap tipus de condemna, qualsevol discrepància real amb aquesta falsa democràcia és immediatament silenciada per la repressió.
Tots aquestos fetshan de servir-nos d'advertència per desemmascarar aquestes expressions d'odi irracional. No deixarem de denunciar el caràcter feixista i racista de candidatures com La España en Marcha i de sindicats estudiantils al servei del poder com Respuesta Estudiantil. A tots ells, un avís molt clar: Alacant ja ha activat la seua Alerta Antifeixista i NO PASSARAN!

Així doncs, les organitzacions hui convocants anunciem la nostra voluntat d'actuar colze a colze i de manera unitària per combatre la cara més fosca del capitalisme. La solidaritat, la recuperació de la nostra memòria històrica, l'organització, la mobilització i la lluita al carrer seran les úniques ferramentes que ens permetran frenar l'avanç del feixisme. Ni a Elda, ni a Elx, ni enlloc!


Concentració: divendres 21 de novembre
19:00h Escales del Mercat Central (Alacant)
 
Feixisme mai més!
NO PASSARAN!
VISCA LA LLUITA ANTIFEIXISTA!

jueves, 13 de noviembre de 2014

Crónica y fotos de las "JORNADAS HOMENAJE POR LXS CAIDXS ANTIFASCISTAS" - ALICANTE



Los pasados días 7 y 8 de noviembre tuvieron lugar las "Jornadas homenaje por lxs caídxs antifascistas" que organizamos desde nuestro colectivo.

El primer día, viernes 7, se realizó la concentración en una de las zonas más céntricas de nuestra ciudad, el Mercado Central. Todo transcurrió según lo previsto, haciendo ver a toda la gente que pasaba que no olvidamos a lxs nuestrxs, y dando la cara, una vez más.

El sábado en la sala Nueva Revuelta de San Vicente del Raspeig pudimos disfrutar en primer lugar de una charla sobre "Autoorganización antifascista en Madrid tras el asesinato de Carlos Palomino" a cargo de comprometidos compañeros madrileños.

El sábado noche se echó el cierre a las jornadas, pero no sin antes haber disfrutado de los conciertos de los cuatro grupos musicales unidos por una misma lucha, la antifascista.
Los encargados de hacer disfrutar a lxs asistentes en esta ocasión fueron Kaos en mí, Ratas del Vinalopunk y Rokavieja, junto con los vallecanos Saldakoi!. Se pudo pasar un rato genial con buena música y ambiente de lucha.

Por último y para terminar estas jornadas, os enseñamos fotos de cómo amanecieron el 11 de noviembre algunos de los principales puentes de Alicante.

Otra ocasión más os agradecemos a todxs la asistencia y en especial a lxs compañerxs madrileñxs que se prestaron a venir, gracias a vosotrxs el movimiento antifascista alicantino avanza.

¡Compañerxs caídxs, presentes!
¡Ni olvidamos, ni perdonamos!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fotografías:
(Pincha en la imagen para verla en grande) 



ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM