lunes, 26 de mayo de 2014

Concentració Solidaritat Antifeixista - Alacant -


¡Prou repressió i prou impunitat feixista!

El pròxim divendres 30 de maig a les 20:00h a la Plaça Pio XII de Carolines (Alacant), eixirem al carrer per demostrar que la SOLIDARITAT ANTIFEIXISTA és i serà la nostra millor arma.
   
¡CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ¡Basta de represión y basta de impunidad fascista!

El próximo viernes 30 de mayo a las 20:00h en la Plaza Pio XII de Carolinas (Alicante), saldremos a la calle para demostrar que la SOLIDARIDAD ANTIFASCISTA es y será nuestra mejor arma.

¡NINGUNA AGRESIÓN SIN RESPUESTA!

viernes, 9 de mayo de 2014

Comunicado - No a La Montañeta -


Desde el Col·lectiu Antifeixista d´Alacant comunicamos que no volveremos a asistir a ninguna manifestación o concentración que tenga como punto de inicio, de paso o finalice en la plaza de La Montañeta.

Nuestros motivos son:

1º.- Por muy "céntrica" que sea la plaza, no vemos lógico nuestra presencia allí con la cantidad de cámaras que vigilan todos nuestros movimientos y conversaciones. A la plaza le podrían llamar perfectamente "Plaza Gran Hermano".

2º.- A quien no le importe que le graben está en todo su derecho, pero nosotrxs nos tomamos muy en serio nuestra privacidad y libertad. Creemos que esa libertad está vulnerada con el simple hecho de que puedan vigilarnos constantemente e identificarnos a posteriori para posibles multas o represalias.

3º.- Como antifascistas que somos, creemos que es más necesario trasladarnos con nuestras reivindicaciones a barrios obreros, marginados por muchos movimientos sociales, donde las necesidades son reales y dejar al margen el centro de la ciudad, donde con pocas excepciones, las necesidades están cubiertas.

¡NO FACILITEMOS LA PERSECUCIÓN Y EL ACOSO POLICIAL!
¡NO A LA MONTAÑETA, NO AL GRAN HERMANO!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Des del Col·lectiu Antifeixista d´Alacant comuniquem que no tornarem a assistir a cap manifestació o concentració que tinga com a punt d'inici, de pas o finalitze en la plaça de La Muntanyeta.

Els nostres motius són:

1º.- Per molt "cèntrica" que siga la plaça, no veiem lògic la nostra presència allí amb la quantitat de cambres que vigilen tots els nostres moviments i conversacions. A la plaça li podrien cridar perfectament "Plaça Gran Germà".

2º.- A qui no li importe que li graven està en tot el seu dret, però nosaltres ens prenem molt seriosament la nostra privacitat i llibertat. Creiem que eixa llibertat està vulnerada amb el simple fet de que puguen vigilar-nos constantment i identificar-nos a posteriori per a possibles multes o represàlies.

3º.- Com antifeixistes que som, creiem que és més necessari traslladar-nos amb les nostres reivindicacions a barris obrers, marginats per molts moviments socials, on les necessitats són reals i deixar al marge el centre de la ciutat, on amb poques excepcions, les necessitats estan cobertes.

¡NO FACILITEM LA PERSECUCIÓ I L'ACAÇAMENT POLICIAL!
¡NO A LA MUNTANYETA, NO AL GRAN GERMÀ!

martes, 6 de mayo de 2014

Comunicado en solidaridad con Isma y Miguel (encarcelados 22M)


Desde el Col·lectiu Antifeixista d'Alacant pedimos la liberación de Isma y Miguel, de 18 y 20 años, detenidos tras la persecución policial ocurrida durante y después de las marchas por la dignidad, que culminaron en Madrid el 22M. Transcurrido mes y medio, permanecen en prisión preventiva, sin fianza.

Denunciamos, una vez más, como el brazo represor del estado y sus perros, pretenden acallar las voces del pueblo, que reivindican legitimamente pan, techo y trabajo.

¡Libertad detenidxs por luchar!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Des del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant demanem l'alliberament d'Isma i Miguel, de 18 i 20 anys, detinguts després de la persecució policial ocorreguda durant i després de les marxes per la dignitat, que van culminar a Madrid el 22M. Transcorregut mes i mig, romanen a la presó preventiva, sense fiança. 

Denunciem, una vegada més, com el braç repressor de l'estat i els seus gossos, pretendre fer callar les veus del poble, que reivindiquen legitimament pa, sostre i treball. 

¡Llibertat detinguts per lluitar!

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM

ANTIFEIXISTESALACANT@GMAIL.COM